• Sitemap

Blog

Een persoonlijke babbel en een drankje bij aankomst, eerst opfrissen in een aangenaam gezellige kamer met alle moderne faciliteiten, een stevige wandeling of fietstocht in mooie Hagelandse landschap, een bezoek aan de in-huis brouwerij en distilleerderij, een lekkere maaltijd met plaatselijke ingrediënten, een plaatselijk gebrouwen biertje proeven, een rustige nacht en s’morgens een uitgebreid en heerlijk ontbijt.. Het kan allemaal bij het Craywinckelhof, een heel exclusieve guesthouse tussen de Hagelandse heuvels van de groene gemeente Lubbeek.
Het Craywinckelhof is een prachtig gerestaureerde, authentieke vierkantshoeve in een adembenemend kader, het Brabantse Hageland. Het Craywinckelhof is tegelijkertijd een “gastenverblijf”, een te bezoeken brouwerij en een distilleerderij en een trefcentrum met alle moderne vergaderfaciliteiten.
B&B’s zoals het Craywinckelhof bieden meestal een op-en-top persoonlijke service en een huiselijke gezelligheid die zelden of nooit te vinden is in bijvoorbeeld hotels. B&B’s zijjn gewoonlijk gevestigd in mooie locaties en dit is zeker ook het geval bij het Craywinckelhof. Dit gastenverblijf ligt in één van de mooiste streken van ons land, het Hageland. De streek is bij uitstek een paradijs voor wandelaars en fietsers.
De volgende maanden willen wij u graag vertellen wat er zoal te beleven valt bij het Craywinckelhof.
Vul je naam en mailadres in op de contactpagina samen met de vermelding “Nieuwsbrief” en wij houden je op de hoogte van alle evenementen en ander Craywinckelhof nieuws.Contactpagina