• Sitemap

Interessante links

Interessante links

Straffe Streek

Vlaams-Brabant kent een ruime variatie aan streekproducenten. In de meeste gevallen gaat het om kleinschalig ondernemerschap waarachter onmiskenbare groeipotenties schuil gaan. Of het nu gaat om lambik- en geuzebrouwers, beenhouwers, wijnbouwers of bakkers, deze zelfstandige ondernemers-streekproducenten maken hun drank, gebak of vleesgerechten naar ambachtelijke wijze, met respect voor de regionale traditie. Het gaat om eerlijke, smaakvolle producten, met liefde en vakmanschap gemaakt.

Ga naar de website..
Straffe streek

Toerisme Vlaams-Brabant

Toerisme Vlaams-Brabant

Toerisme Vlaams-Brabant is het overkoepelend en coördinerend orgaan voor het toerismebeleid op provinciaal niveau. Toeristische regio's zijn het Hageland, de Groene Gordel en de Kunststad Leuven. De partners zijn gemeentebesturen, Toerisme Vlaanderen, Plattelandstoerisme in Vlaanderen vzw en Tafelen in Vlaanderen vzw.

Ga naar de website..

Toerisme Vlaanderen

Toerisme Vlaanderen wil zich als een strategie- en kennisgedreven overheidsdienst inzetten om de duurzame ontwikkeling van het toerisme en van de toeristische sector in Vlaanderen en Brussel te bevorderen met het oog op meer economisch rendement, tewerkstelling en sociaal welzijn.

Ga naar de website..
Toerisme Vlaanderen

Meeting Leuven

Meeting Leuven

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant is een samenwerking tussen Toerisme Leuven en Toerisme Vlaams-Brabant met de steun van KU Leuven en promoot Leuven en Vlaams-Brabant als bestemming voor meetings, incentives, congressen en events.

Ga naar de website..

Logeren in Vlaanderen

De vzw Logeren in Vlaanderen staat in voor promotie in Vlaanderen van vergunde logiesbedrijven binnen volgende categorieën erkend door het logiesdecreet: hotels, gastenkamers, vakantiewoningen, openluchtrecreatieve terreinen en vakantielogies. De vereniging voert deze promotie onder de campagnenaam ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland’ i.s.m. de 5 provinciale toeristische organisaties (Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Vlaams-Brabant, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Limburg en Westtoer), de private logiessector (Horeca Vlaanderen en de Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw) en de kampeersector (Recread, Kempen Campings, Florealgroup, Kompas Camping).

Ga naar de website..
Logeren in Vlaanderen